Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 1560g1913kcal330g0g64.8g0g
Sipuli 525g159kcal6.6g25.2g1.1g8.9g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Tomaattisose tomaattipyree 210g160kcal9.5g27.1g0.4g2.1g
Oivariini, 60 (100g)30g165kcal0.3g0.3g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 2101g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1710g1026kcal25.7g222.3g1.7g15.4g
Oliiviöljy 122g1075kcal0g0g121.5g0g
Paprika punainen 528g155kcal5g23.8g2.1g10g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13788g9821kcal774g697g421.2g79g
Valittu annoskoko6894g4910kcal387g348.5g210.6g39.5g
Annoskoko puolitettuna3447g2455kcal193.5g174.3g105.3g19.8g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236