Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2000g6547kcal203.8g1328g22g67g
Maitorahka (Pirkka)2000g1320kcal240g80g6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1600g528kcal52.8g78.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Basilika, tuore 16g4.3kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g800g2480kcal208g16g176g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13792g23733kcal1520.2g3007.8g578.4g134.6g
Valittu annoskoko6896g11867kcal760.1g1503.9g289.2g67.3g
Annoskoko puolitettuna3448g5933kcal380.1g752g144.6g33.7g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206