Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 27g22kcal0.4g4.5g0g0.8g
Lanttu 26g7.4kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g86kcal2.6g12.6g2g3g
Valittu annoskoko69g43kcal1.3g6.3g1g1.5g
Annoskoko puolitettuna35g22kcal0.7g3.2g0.5g0.8g
Arvot/100g100g62kcal1.9g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951