Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g19g18kcal3.7g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Makaroni, tumma 19g67kcal2.5g12.3g0.6g1.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g16g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g226kcal13.8g28.4g5.6g2.2g
Valittu annoskoko69g113kcal6.9g14.2g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g57kcal3.5g7.1g1.4g0.6g
Arvot/100g100g164kcal10g20.6g4.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001