Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 25g4.4kcal0.5g0.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl20g17kcal0.3g0.9g1.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g89kcal2.2g5.2g6.2g1.4g
Valittu annoskoko69g44kcal1.1g2.6g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g22kcal0.6g1.3g1.6g0.4g
Arvot/100g100g64kcal1.6g3.8g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525