Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 11g25kcal2.1g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi2.7g9kcal0.2g2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g138kcal8g6.4g9g1.4g
Valittu annoskoko69g69kcal4g3.2g4.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g35kcal2g1.6g2.3g0.4g
Arvot/100g100g100kcal5.8g4.6g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978