Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 24g18kcal3.8g0g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g23g27kcal0.7g0.8g2.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)17g41kcal1.5g7.3g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g175kcal12.2g16.8g5.8g3.4g
Valittu annoskoko69g88kcal6.1g8.4g2.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna35g44kcal3.1g4.2g1.5g0.9g
Arvot/100g100g127kcal8.8g12.2g4.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858