Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 40g128kcal10.7g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras3.5g9kcal0.3g1.8g0g0.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 12g5.2kcal0.3g0.6g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g292kcal23g6g19.6g1.4g
Valittu annoskoko69g146kcal11.5g3g9.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g73kcal5.8g1.5g4.9g0.4g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347