Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g13g18kcal2.8g0.1g0.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow7g5.6kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g8.8g22kcal1.7g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g94kcal9.6g2.4g5.6g0.6g
Valittu annoskoko69g47kcal4.8g1.2g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g24kcal2.4g0.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g68kcal7g1.7g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710