Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g16g27kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Palsternakka 5.9g3.7kcal0g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Selleri, annos 50g5.9g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g103kcal7.2g8.4g3.8g2g
Valittu annoskoko69g51kcal3.6g4.2g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna35g26kcal1.8g2.1g1g0.5g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970