Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit31g5.3kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Nakki, keskiarvo 7.5g18kcal0.9g0.1g1.5g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Aurajuusto1.9g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g106kcal5.6g6.2g6.4g1.4g
Valittu annoskoko69g53kcal2.8g3.1g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g27kcal1.4g1.6g1.6g0.4g
Arvot/100g100g77kcal4g4.5g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140