Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g9g12kcal1.9g0g0.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g10g24kcal1.9g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g87kcal7.8g2.8g5.6g0.4g
Valittu annoskoko69g43kcal3.9g1.4g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g22kcal2g0.7g1.4g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929