Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g21g20kcal0.1g4.7g0.1g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Soijakastike 1.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g25g33kcal5.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g139kcal11.6g11.4g4.6g0.4g
Valittu annoskoko69g69kcal5.8g5.7g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g35kcal2.9g2.9g1.2g0.1g
Arvot/100g100g101kcal8.4g8.3g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451