Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo11g75kcal0g0g8.4g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 14g12kcal0.1g2.6g0.1g0.3g
Taloussuklaa, Fazer7g36kcal0.3g3.9g2.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g484kcal6.4g60.8g23.2g2.6g
Valittu annoskoko69g242kcal3.2g30.4g11.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna35g121kcal1.6g15.2g5.8g0.7g
Arvot/100g100g351kcal4.6g44g16.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124328