Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g15g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g11g37kcal1.4g7.3g0.2g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Persilja2.2g0.3kcal0g0g0g0.2g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta1.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g3.6g0.9kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g199kcal13.8g16.6g8g2.2g
Valittu annoskoko69g100kcal6.9g8.3g4g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g50kcal3.5g4.2g2g0.6g
Arvot/100g100g144kcal10g12g5.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401