Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala24g61kcal2.2g10.9g0.4g2.4g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio11g31kcal3.7g0g1.8g0g
Tonnikala vedessä 16g17kcal3.7g0g0.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki12g9kcal1.5g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.4g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g253kcal23.6g22.2g6.4g4.8g
Valittu annoskoko69g127kcal11.8g11.1g3.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna35g63kcal5.9g5.6g1.6g1.2g
Arvot/100g100g184kcal17.1g16.1g4.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375