Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 11g21kcal3g0g1g0g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti 23g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g136kcal7g4.2g10g1.2g
Valittu annoskoko69g68kcal3.5g2.1g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g34kcal1.8g1.1g2.5g0.3g
Arvot/100g100g98kcal5.1g3g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358