Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)14g5.5kcal0.2g1.1g0g0.2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g5.3g15kcal1g0g1.2g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g14g17kcal2.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g89kcal8.4g4.2g4g1.2g
Valittu annoskoko69g44kcal4.2g2.1g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g22kcal2.1g1.1g1g0.3g
Arvot/100g100g64kcal6.1g3g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417