Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2g0g0.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 12g4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%3.9g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g89kcal3g11g3g1.8g
Valittu annoskoko69g45kcal1.5g5.5g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g22kcal0.8g2.8g0.8g0.5g
Arvot/100g100g64kcal2.2g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902