Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g15g26kcal2.8g0g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.6g27kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Turun sinappi, mieto1.1g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)7.3g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 7.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g172kcal7.2g5g13.2g0.8g
Valittu annoskoko69g86kcal3.6g2.5g6.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g43kcal1.8g1.3g3.3g0.2g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.6g9.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382559