Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)7g25kcal0.9g4.9g0.1g0.2g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g11g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)12g4.3kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%21g44kcal3.7g0g2.5g0g
Porkkanaraaste 200g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Pizzamix juusto5.6g19kcal1.1g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g205kcal12g13.8g10g1g
Valittu annoskoko69g103kcal6g6.9g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g51kcal3g3.5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g148kcal8.7g10g7.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891