Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.6g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)3.1g15kcal0.4g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g59kcal1.6g6g3g1.2g
Valittu annoskoko69g30kcal0.8g3g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g15kcal0.4g1.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704