Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)15g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g7.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 15g15kcal0.5g2.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g110kcal7.6g10.6g4g1.4g
Valittu annoskoko69g55kcal3.8g5.3g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g28kcal1.9g2.7g1g0.4g
Arvot/100g100g80kcal5.5g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185