Halloumi-katkarapusalaatti

Salaattipohja kasaan, sekoitetaan sekaan viinietikka, suola ja murskattuja pippureita.

Paistetaan katkaravut ensin silputun chilin, salottisipulin 1/2 rkl öljyä kanssa, toisessa erässä paistetaan halloumit siivuina 1/2 rkl öljyä.

Katkaravut ja halloumit salaatin päälle ja puristetaan päälle limen(sitruunan mehua.

Reilu annos kahdelle tai kolmellekin :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Roomansalaatti (Saarelan puutarha oy), annos 25g3.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g3.1g0.8kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen5.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Halloumi juusto (Filos), annos 100g7.8g25kcal1.8g0.2g1.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g0g0kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Avokadoöljy, extra virgin (Fontana), annos 10g1.2g9kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g106kcal8g3.4g6.6g1g
Valittu annoskoko69g53kcal4g1.7g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g27kcal2g0.9g1.7g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5.8g2.4g4.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195734