Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g56g14kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g189kcal1.6g10g15.2g2.4g
Valittu annoskoko69g94kcal0.8g5g7.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna35g47kcal0.4g2.5g3.8g0.6g
Arvot/100g100g136kcal1.2g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357