Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa2.7g10kcal0.1g0.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g2.5g1.2kcal0g0g0g2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g70kcal5.9g0g5.2g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g3.8g15kcal0.8g0g1.3g0g
Aurajuusto9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Mozzarella Lovilio Lidl14g46kcal3.5g0.2g3.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 6.6g25kcal1.8g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g465kcal29.6g0.6g38.4g4g
Valittu annoskoko70g233kcal14.8g0.3g19.2g2g
Annoskoko puolitettuna35g116kcal7.4g0.2g9.6g1g
Arvot/100g100g335kcal21.3g0.4g27.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249