Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g16g16kcal3.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ranskankerma, Ingman5.5g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g88kcal7.2g3.2g5g0.8g
Valittu annoskoko70g44kcal3.6g1.6g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g22kcal1.8g0.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080