Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 10g6.6kcal1.5g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g6.2g11kcal0.2g0.3g0.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g56kcal4g4.6g1.8g0.6g
Valittu annoskoko69g28kcal2g2.3g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g14kcal1g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2.9g3.3g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334