Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g31g39kcal2.6g6.1g0.4g0.7g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)1.4g2.5kcal0g0g0.2g0g
Paseerattu tomaatti rainbow24g8.2kcal0.2g1.6g0.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Oltermanni 9% (Valio)3.4g7.1kcal1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon1.4g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.8g8.5kcal0.2g0.7g0.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g152kcal9.2g17.2g4.8g1.8g
Valittu annoskoko70g76kcal4.6g8.6g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g38kcal2.3g4.3g1.2g0.5g
Arvot/100g100g109kcal6.6g12.4g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872