Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g12g14kcal0.3g0.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g98kcal5.6g4.2g6g1.4g
Valittu annoskoko69g49kcal2.8g2.1g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g24kcal1.4g1.1g1.5g0.4g
Arvot/100g100g70kcal4g3g4.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482