Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Raparperi, tuore21g6.5kcal0.1g1.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g275kcal5.2g48g5.8g1.8g
Valittu annoskoko70g137kcal2.6g24g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g69kcal1.3g12g1.5g0.5g
Arvot/100g100g198kcal3.7g34.5g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180669