Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 13g16kcal3.2g0g0.3g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g13g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 5.3g19kcal0.4g3.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g79kcal7.6g9g1g1.2g
Valittu annoskoko70g39kcal3.8g4.5g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g20kcal1.9g2.3g0.3g0.3g
Arvot/100g100g57kcal5.5g6.5g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147