Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g42g78kcal5.4g1g5.8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.2g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g189kcal11.2g3.8g14.2g0g
Valittu annoskoko70g94kcal5.6g1.9g7.1g0g
Annoskoko puolitettuna35g47kcal2.8g1g3.6g0g
Arvot/100g100g136kcal8.1g2.7g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066