Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman10g18kcal1.3g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 3.9g2.5kcal0g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.2g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g53kcal2.8g3.6g2g1g
Valittu annoskoko70g27kcal1.4g1.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g13kcal0.7g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g38kcal2g2.6g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512