Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai22g81kcal1.1g7g5.5g0.4g
Pinaattipakaste 150g8.2g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 8.2g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 11g33kcal2g0.1g2.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots2.7g17kcal0.8g0.4g1.5g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 11g9kcal0.3g0.5g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.5g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g304kcal11g16.4g22g1.6g
Valittu annoskoko70g152kcal5.5g8.2g11g0.8g
Annoskoko puolitettuna35g76kcal2.8g4.1g5.5g0.4g
Arvot/100g100g218kcal7.9g11.8g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218