Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g27g19kcal0.4g4.4g0g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli3.8g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 8.2g14kcal1.4g0g0.9g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g18g10kcal0.6g1.2g0.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kesäporkkana (Pirkka)11g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g100kcal5.2g12.6g3.2g0g
Valittu annoskoko69g50kcal2.6g6.3g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal1.3g3.2g0.8g0g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9.1g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957