Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit26g54kcal3.9g0.6g4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)17g6.8kcal0.3g1.4g0g0.2g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g13g46kcal1.7g9.4g0.2g0.3g
Juustodippi, Pirkka 300g13g17kcal0.4g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g248kcal12.6g23.2g11.6g1g
Valittu annoskoko70g124kcal6.3g11.6g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g62kcal3.2g5.8g2.9g0.3g
Arvot/100g100g178kcal9.1g16.7g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217