Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g31g22kcal0.5g5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g120kcal9.6g10.4g4.4g0g
Valittu annoskoko70g60kcal4.8g5.2g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna35g30kcal2.4g2.6g1.1g0g
Arvot/100g100g87kcal6.9g7.5g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673