Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 7g7.1kcal0.1g0.3g0.6g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 6.3g4.8kcal0.3g0.8g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g35g21kcal0.4g1.6g1.4g0.2g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)20g22kcal5.1g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g123kcal11.8g5.4g5.8g0.8g
Valittu annoskoko70g62kcal5.9g2.7g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g31kcal3g1.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g88kcal8.5g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481