Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Sokeri5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3.7g12kcal0.9g0.4g0.8g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g16g81kcal0.7g8.2g5g1.7g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g12g70kcal0.8g7.1g4.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton12g20kcal1g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g537kcal9.6g53.6g31.6g3.8g
Valittu annoskoko70g268kcal4.8g26.8g15.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna35g134kcal2.4g13.4g7.9g1g
Arvot/100g100g385kcal6.9g38.5g22.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302