Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis45g50kcal9.9g0g1.3g0g
Porkkanaraaste 200g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.9g6.9kcal0.3g1.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Hirvenjauheliha oma saalis7g7.8kcal1.5g0g0.2g0g
Porkkanaraaste 200g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g151kcal23.6g5g4.2g0.8g
Valittu annoskoko70g75kcal11.8g2.5g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g38kcal5.9g1.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g108kcal16.9g3.6g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307852