Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g47g28kcal4.7g2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g11g35kcal1.9g6.1g0.3g1.5g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g156kcal15.4g17g2.6g3g
Valittu annoskoko70g78kcal7.7g8.5g1.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna35g39kcal3.9g4.3g0.7g0.8g
Arvot/100g100g112kcal11g12.2g1.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292