Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 15g33kcal2.8g0g2.5g0g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä9g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Keittojuurekset, apetit9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g5.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g113kcal6.4g5.6g6.8g2.2g
Valittu annoskoko70g57kcal3.2g2.8g3.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g28kcal1.6g1.4g1.7g0.6g
Arvot/100g100g81kcal4.6g4g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345