Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g5.6g18kcal0.7g3.5g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen6.8g9kcal1.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 8g7kcal0.4g0.9g0.1g0.4g
Dolmio Light Classico Bolognese9g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g82kcal5g10.6g2g1g
Valittu annoskoko70g41kcal2.5g5.3g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g21kcal1.3g2.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.6g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692