Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g1.6g7.2kcal0.3g0g0.7g0.4g
Hamppu, siemen1.3g6.3kcal0.3g0.4g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g12g37kcal1.6g6.7g0.4g1.5g
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g291kcal8g42.6g9.6g5g
Valittu annoskoko70g146kcal4g21.3g4.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna35g73kcal2g10.7g2.4g1.3g
Arvot/100g100g208kcal5.7g30.4g6.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690