Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g125g499kcal9.1g77.4g17.5g1.5g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 106g431kcal0g106g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa200g200kcal22g6g10g0g
Karpalo 100g33kcal0.4g3.4g0.7g3.3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio100g140kcal2.8g6.5g12g0g
Tomusokeri 1dl=60g5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g2799kcal82.4g409g91.6g9.6g
Valittu annoskoko690g1400kcal41.2g204.5g45.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna345g700kcal20.6g102.3g22.9g2.4g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151239