Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit251g53kcal8.3g4.8g0g6.3g
Kukkakaali, pakaste, Apetit313g53kcal5g6.9g0.6g5.9g
Voi 56g409kcal0.7g0.2g45.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g70g196kcal13.3g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1422kcal54.6g23.8g123.6g24.4g
Valittu annoskoko690g711kcal27.3g11.9g61.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna345g356kcal13.7g6g30.9g6.1g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584