Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit312g53kcal5g6.9g0.6g5.9g
Nakki, keskiarvo 75g175kcal8.5g0.9g15.4g0g
Flora margariini 60, annos 10g19g101kcal0g0.1g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g82kcal8.2g12.2g0g0g
Aurajuusto19g64kcal3.7g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1058kcal54g62g65.6g12.8g
Valittu annoskoko690g529kcal27g31g32.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna345g264kcal13.5g15.5g16.4g3.2g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140