Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 60g49kcal0.9g10.1g0g1.8g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)125g44kcal2g8.6g0.1g1.8g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g5.5g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g80g276kcal20g48g1.8g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1139kcal49.8g160.6g34.8g28.4g
Valittu annoskoko690g570kcal24.9g80.3g17.4g14.2g
Annoskoko puolitettuna345g285kcal12.5g40.2g8.7g7.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959