Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.6g0.2g1g
Porkkana 176g57kcal1.1g9.8g0.4g4.5g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g100g20kcal1.2g3.2g0.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g176kcal11.9g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g659kcal32.2g57.2g29.6g13.2g
Valittu annoskoko690g329kcal16.1g28.6g14.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna345g165kcal8.1g14.3g7.4g3.3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529